Az angol királynő álláshirdetést adott fel, bárki jelentkezhet

Manapság nagyon sokba kerül egy lakás Londonban, még a bérleti árak is az egekben vannak, ezért az a legtutibb, ha valamilyen szállást is tud biztosítani a munkáltató. Nos, itt egy lehetőség, ahol a munkavállaló a Buckingham-palotában kaphat egy szobát.

Meg kell hagyni, hogy nem akármilyen munkahelyre hirdettek meg állásForrás: balichaca/Pixabay

II. Erzsébet királynő ugyanis házvezetőt keres, aki szépen rendben tartja a palotát. A királynő megosztja idejét a Buckingham-palota, Windsor és a skót Balmoral kastély között. Amikor valamelyik lakhelyén tartózkodik, olyankor felvonják az úgynevezett Royal Standard zászlót, amikor viszont nem, akkor a brit lobogót lehet látni.

Aki megkapja a munkát, az majd személyesen is megtapasztalhatja mindezt, mivel az állásajánlat szerint a házvezető(nő) nemcsak a londoni, hanem a többi uralkodói palotában is kap majd feladatokat. A megfogalmazás szerint „rendkívüli munkát" kell végezni „hihetetlen környezetben". Ha valakinek van már házvezetői tapasztalata, az előny jelent, azonban nem elvárás, mivel a nem mindennapi munkaadó szeretné, ha a jövendő alkalmazottja lehetőséget kapna, hogy bizonyítsa képességeit.

Egészen szeptember 15-ig lehet jelentkezni az állásra, az interjúkat pedig október 2-án tartják majd, írja a Lonely Planet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek