Ehető-erdő és Bakancslista is lesz a hétvégi erdészeti programon Budapest belvárosában

  Budapest szívében, pontosabban a Szabadság téren mutatják be az erdőgazdaságok a haza erdők értékeit és az erdészek munkáját az Erdővarázs című programon szeptember 20-án és 21-én.

  Rengeteg jó program lesz a gyerekeknek és szülőknek is: kézműves feladatok, népi játszóház, vetélkedők, játékok és erdészeti gépek bemutatója. Ezen kívül a 15 darab erdészeti tematikus sátorban játékosan lehet elmerülni az erdők titokzatos világában.

  ErdővarázsForrás: Országos Erdészeti Egyesület/Facebook

  Így például a Vadkaland elnevezésű sátor a vadgazdálkodásról mesél, a Zakatoló az eredi kisvasutakról, az Örökerdő a fenntartható erdőgazdálkodásról, az Ehető-erdő a hazai erdőknek köszönhető mézről, fűszerekről, lekvárokról, a Bakancslista pedig az Országos Kékkörről, illetve a bringás és lovas turizmusról.

  A színpadon fellép majd a Kaláka zenekar, Szalóki Ági, a Kifli Zenekar, a Bab társulat Óriásbábos utcaszínháza, a Rutkai Bori Banda és még sokan mások.

  A részletes program a rendezvény honlapján olvasható, minden program mindenkinek ingyenes.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek