Ebbe az angliai iskolába ön is biztosan beíratná a gyermekét

  A Wymondham közelében, Norfolkban fekvő 20 hektáros erdőterületen épülő iskolában gyerekeknek, tanulási nehézségekkel küzdő felnőtteknek és a társadalmi elszigeteltségben élő embereknek tartanak kurzusokat – számol be a hírről az Independent. 

  A fotó illusztrációForrás: Shutterstock

  Danielle Marsh, a Westwards Nursery erdészeti iskola vezetõje elmondta:

  Ez egy fantasztikus lehetõség a gyerekek számára a szabadban való felfedezés élményéhez, a természettel való kapcsolat kialakításához és a készségek széles skálájának fejlesztéséhez, legyen az személyes, társadalmi, érzelmi fejlődés vagy a fizikai és a kommunikációs képességek fejlesztése.

  Nagyjából 25 évvel ezelőtt vezették be ezt az újfajta megközelítésen alapuló oktatást az Egyesült Királyságban, ami arra ösztönözni a tanulókat, hogy álljanak fel a számítógépek elől és menjenek ki a természetbe.

  Noha áram nincs a helyszínen, az iskolának számos jurta és erdei menhelye lesz, hogy a gyerekeket gyakorlati tapasztalataik révén ösztönözzék a tanulásra. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!