Vígjátékokkal és finomságokkal várnak Budapest egyik legszebb temploma előtt

Család- és gyerekbarát összművészeti programokkal várja a közönséget augusztus 30-tól szeptember 1-ig a negyedik ferencvárosi Bakáts Feszt. Mivel az Assisi Szent Ferenc-plébániatemplom teljes rekonstrukciója befejeződött, így a fesztivál Nagyszínpada újra Budapest egyik legszebb temploma előtt, a Bakáts téren áll majd.

Forrás: Bakáts Feszt / Facebook.com

A háromnapos feszt idejére számos klasszikus és komolyzenei koncerttel, gasztronómiai programokkal, Borutcával, valamint színházi előadásokkal készülnek a rendezők. A Kálvin udvaron felállított színpadhoz a színházkedvelőket várják majd szombaton, amikor Donald Churchill Édes bosszú című kétrészes vígjátéka elevenedik meg a Turay Ida Színház előadásában. Vasárnap pedig Csehov Egyfelvonásos komédiák című darabját mutatja be a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház Vidnyánszky Attila rendezésében.

A Kálvin udvart ma este, azaz augusztus 30-án avatják fel, Háy János A Herner Ferike faterja című darabjával. A szatíra Börcsök Enikő első rendezése, a főszerepben Kaszás Gergővel, Borbiczki Ferenccel és Lázár Balázzsal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek