Színes hajók pöttyözik a Száva vizét a nyár végi karneválon

  Augusztus 31-én, vagyis jövő szombaton lesz a belgrádi hajófesztivál. A városi turisztikai szervezet által megrendezett eseménye sokféle zenével és szórakozási lehetőséggel várja majd a vendégeket - írja a szerbiai Turistički Svet hírportál.

  Hajók a belgrádi kikötőbenForrás: Shutterstock / Készítette: mareandmare

   

  A szerb fővárosba látogatók a karneválon élvezhetik majd a hajók felvonulását, amelyek a Száva folyó mentén a Branko-hídtól a Gazela-hídig közlekednek.    

  Az esemény központi része a díszes hajók felvonulása lesz, amikor zenével egybekötve minden belgrádi kikötőből kifutnak majd a szebbnél szebb csónakok, hajók és egyéb vízi járművek

  A fesztiválra gyerekekkel is érdemes ellátogatni, ugyanis családi programokkal is készülnek a szervezők, például a sétány számos pontján kreatív műhely várja majd a gyerekeket, ahol többek között karneváli maszkokat és képeslapokat is készíthetnek.

  A karnevált a Rendőrzenekar nyitja meg és számos koncert kíséri végig, de lesz majorett fellépés, boat-show is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!