A Velencei-tó úszólápjai közé indítottak sétahajó járatot

  A Velencei-tavi Hajózási Társaság és a Duna-Ipoly Nemzeti Park közös összefogással sétahajó járatokat indít az úszólápok közé – olvasható a Velencei-tó Hajózás Facebook-oldalán, ahova az indulások időpontjai is felkerültek.

  Forrás: velenceitohajozas.hu

  A hajók az agárdi állomásról indulnak, a másfél órás út során a Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársai avatják be a résztvevőket a helyi élővilág titkaiba. Mert ahogy az oldalukon írják, a kezdeményezés "célja, hogy bemutassa a tó védett értékeit és úszólápos területeit". A szervezők hozzáteszik, hogy a programhoz madarat ugyan nem tudnak garantálni, az indulási időpontok azonban fixek – amennyiben összejön rá legalább 15 jelentkező.

  Egyelőre ezekkel az időpontokkal érdemes tervezni:
  Április 26. péntek 17:00
  Május 4. szombat 10:00
  Május 10. péntek 17:00
  Május 17. péntek 17:00
  Május 24. péntek 17:00
  Május 31. péntek 17:00

  A sétahajózásért felnőtteknek 2800, négy és tizennyolc év közötti gyerekeknek 2200 forintot kell fizetni. A programra előzetes bejelentkezés szükséges, amelyhez elérhetőséget itt találnak.


  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!