Vasárnap minden ketyerét kipróbálhatnak a kicsik a Gyermekvasúton

  Nyílt napot tartanak a Gyermekvasút Széchenyihegy állomásán január 27-én, vasárnap. Délelőtt 10.00 órától egészen délután 16.00 óráig lesznek programok, amelyre az egész családot szeretettel várják.

  Forrás: Ildiko Fulop/Gyermekvasút

  A nyílt napon meg lehet majd nézni a 90 éves kis szalonkocsit és a felújítás után idén télen újra közlekedő nagy szalonkocsit, sőt, az Mk45-ös dízelmozdonyt is, melyet hóekével is felszereltek, írják a Gyermekvasút honlapján. Plusz kiállítják a LEGO® külsőt viselő C50-es kismozdonyt is!

  A járműbemutatók mellett lesz alkalom kipróbálni a Széchenyihegy állomás vasúti berendezéseit, a gyerkőcök felpróbálhatják az egyenruhát, nyomtathatnak jegyet a jegykiadó számítógéppel, nézhetnek kisfilmeket a mozi kocsiban.

  A Gyermekvasút közlekedési rendje a hétvégén nem változik, a megszokott ütemben zakatolnak a szerelvények a Hűvösvölgy és Széchenyihegy állomás között. Ha pedig a csemete az élményei alapján kedvet kapott hozzá, hogy gyermekvasutas legyen, még regisztrálhat a következő tanfolyamra, amely február 2-án indul.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!