A gyerekek felé nyitott nagyot a Hortobágy

  A környezeti nevelés és természetvédelmi bemutatás is fontos eleme annak a projektnek, amit a Hortobágyi Nemzeti Park hajtott végre – közölte a park igazgatósága hétfőn. Ezúttal kifejezetten a gyerekeket célozták meg, elkészült például a Natura 2000 Game Klub nevű applikáció, az Alma Együttes vonatkozó videója, valamint a Kecskemétfilm Stúdió rajzfilmje is. A Természetfilm.hu pedig az őszi daruhúzásról készített szép természetfilmet.

  A projekt folytatódik, 2020-ig uniós forrásokból három megyében mutatják be a Natura 2000-es területeket kiállítási anyagokkal, interaktív játékokkal, és információs táblákkal, miközben több magaslest is kiépítenek. Az élőhelyekről nyomtatott és online információs anyagokat is készítenek a túrázóknak, amelyekben már az óvodás korú célközönségre is gondolnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!