Naplementében szafarizna? Elég a Hortobágyig mennie

  Júliusban és augusztusban több időpontban is sor kerül naplementés szafarira. Július 14-i hétvégén a Hortobágy-halastavi kisvasút is ünnepel.

  A Hortobágyi Vadasparkban esti látogatásra nyílik lehetőség szafari autóval, szakvezető kíséretével, melyet a naplemente varázsol különleges hangulatúvá. Időpontok: pénteki és szombati napokon júliusban 17.30, 18.45 és 20.00 órai kezdettel, augusztusban 17.30 és 18.45 órakor. A időjárásfüggő program időtartama 1 óra 15 perc, és előzetes bejelentkezést igényel, legkésőbb a program napján 14 óráig. Bővebben itt olvashat erről. 

  Képünk csak illusztráció, de a Hortobágy madárdömpingjét ismerve távcsőre biztosan szükség leszForrás: Pixabay

  Ha július 14-én erre jár, ne hagyja ki napközben a Hortobágy-halastavi kisvasút napját sem. A sűrített járatindulás mellett "halastavi öt próbán" vehetnek részt az érdeklődők, ezenkívül többek között lesznek ingyenes gyalogos szakvezetések a Vidra tanösvényen, bőrműves-bemutató és kézműves-foglalkozások is. Természetesen mozdonykülönlegességeket is megcsodálhatnak majd a látogatók. További részleteket itt talál.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!