Az egész családot várják a Szerencsi Csokoládé Fesztiválon

Augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg az Országos Csokoládé Fesztivált Szerencsen. A négy napig tartó eseményen a szórakoztató programok mellett lesznek szakmai rendezvények, valamint minden korosztálynak kínálnak elfoglaltságot, bemutatkozási- és szórakozási lehetőséget.

Forrás: Pixabay.com

A szakmai rendezvényen az idén 95 éves szerencsi csokoládégyártás lesz a középpontban, a díszvendég pedig a Nestlé Hungária Kft lesz. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban pedig megannyi gyermekprogram várja majd az érdeklődőket. Augusztus 23-án, csütörtökön a Szerencsi Tankerületi Központ szervezésében gyermek művészeti fesztivált rendeznek, amelyen a központhoz tartozó 49 intézményből 40 iskola mutatkozik be- A résztvevő diákoknak a pedagógusok főznek, a magyar konyha ízeit felvonultató ételeket zsűrizni is fogják.

Gombóc Artúrt Csukás István ötlete alapján rajzolta Sajdik FerencForrás: facebook.com

Este az a Nyárádszeredán működő Bekecs Néptáncegyüttes lép színpadra, amely négy éve a Duna televízió Fölszállott a páva című műsorának különdíjasa volt. A társulat az Ember az embertelenségben című műsoráv lép színpadra. A fesztivál másik érdekessége, hogy a Szerencsi Bonbon Kft. itt mutatja be idei újdonságát, a fagylaltot, amelynek alapanyaga szerencsi csokoládé.

Az augusztus 23-a és 26-a között tartott rendezvéynen hetvenöt zenei produkciót láthat majd a közönség. Fellép például a Neoton Família, a Bikini, a Wellhello, Majka és Curtis, a Punnany Massif, az Ismerős Arcok, a koncertsorozatot pedig vasárnap este hagyományosan a szerencsi kötődésű rockzenekar, a Hooligans zárja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek