Magyar csokoládékra hullott díjeső Londonban

A chocoMe csokoládémanufaktúra, öt bronzéremmel tért haza a Londonban rendezett rangos Academy of Chocolate Awards versenyről július 25-én – az öt újabb díjnak köszönhetően 57-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.

A rekorderedményeket produkáló chocoMe egyik idei nyertes Raffinée terméke, vagyis a fehércsokoládéval bevont liofilizált (fagyasztva szárított) málnaszemek mindhárom szakmai világversenyen, a londoni Academy of Chocolate Awards-on, az International Chocolate Awards-on és a Great Taste Awards-on is érmeket szerzett - olvasható a manufaktúra közleményében.

Forrás: chocoMe

A cég 2018. januárjában bemutatott legújabb drazsékölteménye, a kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval bevont liofilizált feketeribizli Raffinée máris a nyertesek sorába lépett. De a nemzetközi sikert besöprő termékek között végeztek a chocoMe saját fejlesztésű csokoládémasszából készített, egyedi kreációi, a sós illetve a borsos Délice Carré, valamint a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett narancshéj, a chocoMe Voilé is.

A díjnyertes termékek:

Raffinée – Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna

Raffinée - Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva

Délice Carré – 72,2% étcsokoládé Murray river sóval

Délice Carré – 72,2% étcsokoládé Kampot borssal

Voilé – Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek