Zseblámpás túrát tartanak szombat éjjel a Mini Magyarország területén

  Éjszakai vadászatra induló denevérekkel és a sötét lombok között éberkedő baglyokkal is találkozhatnak azok, akik az év legrövidebb éjszakáján, ellátogatnak a fényfestett Mini Magyarország makettparkba. Június 23-án a kalandra vágyók az éjszakai arborétum és Mini Magyarország életébe is bekapcsolódhatnak - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményében. 

  Forrás: Mini Magyarország

  Az éjszaka leglátványosabb eleme a Mini Magyarország egyedülálló fényfestése lesz. De szemtanúja lehet az alkalomra kivilágított kisvonatok közlekedésének is. A szerelvények az ország leghosszabb szabadtéri makettvasút-hálózatán haladnak majd végig. Ezen az estén kigyúlnak majd a makettépületek fényei is, sőt, a mini Balatont és a Dunát fluoreszkáló kövek szegélyezik.

  A Szarvasi Arborétumban részt vehet egy detektorral, éjjellátóval és zseblámpával felszerelkezve vezetett túrán is, amely este 21 órától indul.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!