A nyárra bezárják a nyíregyházi Júlia fürdőt

  Az elmúlt napokban a Sóstói Tófürdő vize is elérte a 24–26 fokot, ezért június 10-én meg is nyitották kapuit a fürdőzők előtt. Hétfőtől, június 11-étől azonban zárva tart a Júlia fürdő, ahol energetikai korszerűsítési munkálatokba kezdtek - írja a Nyíregyháza.hu.

  Mától három hónapra bezár a nyíregyházi Malom utcai Júlia fürdőForrás: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

  Bár hat évvel ezelőtt a gépészeti elemek és az elektromos rendszer mellett megújultak a csempeburkolatok, az álmennyezeti burkolatok és a szauna részleg, a fürdő megnyitása óta ötven éve nem történt hasonló mértékű korszerűsítés. Ezúttal a környezettudatosabb működés érdekében felújítják a hő- és csapadékvíz-szigeteléseket, és kicserélik a nyílászárókat.

  A Tófürdő vize viszont már a 25 fokot is elérte, ezért vasárnap megnyitották kapuitForrás: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

  A munkálatok ideje alatt a fürdőszolgáltatás és a gyógyászati ellátás sem lesz elérhető, de a bezárás ideje alatt a látogatók a Júlia fürdőben megkezdett gyógykezeléseket és a fürdőprogramokat az Aquarius Fürdőgyógyászaton folytathatják. A Júlia fürdőbe előre megváltott jegyeket és bérleteket pedig a Fürdőházban és a Tófürdőn használhatják fel a nyár folyamán. Ha azonban valaki mindenképp a Júliában szeretné ezt megtenni, akkor bérletének érvényességi idejét az újranyitást követően meghosszabbítják. Erre várhatóan szeptember 15-e után kerülhet sor.

  Forrás: Travelo
  Nyaralt már Sóstógyógyfürdőn?
  Fogadjunk, hogy tízből kilenc olvasónk erre a kérdésre nemmel válaszol. Pedig Sóstógyógyfürdő valódi gyöngyszem hazánk gyógyvíztérképén. Mutatjuk, hogyan lett egy kádkabinos népfürdőből az egyik legklasszabb fürdőhelyünk, és hogyan telepítettek köré véletlenül tölgyfaerdőt. Olvassson tovább!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!