A nyárra bezárják a nyíregyházi Júlia fürdőt

Az elmúlt napokban a Sóstói Tófürdő vize is elérte a 24–26 fokot, ezért június 10-én meg is nyitották kapuit a fürdőzők előtt. Hétfőtől, június 11-étől azonban zárva tart a Júlia fürdő, ahol energetikai korszerűsítési munkálatokba kezdtek - írja a Nyíregyháza.hu.

Mától három hónapra bezár a nyíregyházi Malom utcai Júlia fürdőForrás: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

Bár hat évvel ezelőtt a gépészeti elemek és az elektromos rendszer mellett megújultak a csempeburkolatok, az álmennyezeti burkolatok és a szauna részleg, a fürdő megnyitása óta ötven éve nem történt hasonló mértékű korszerűsítés. Ezúttal a környezettudatosabb működés érdekében felújítják a hő- és csapadékvíz-szigeteléseket, és kicserélik a nyílászárókat.

A Tófürdő vize viszont már a 25 fokot is elérte, ezért vasárnap megnyitották kapuitForrás: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

A munkálatok ideje alatt a fürdőszolgáltatás és a gyógyászati ellátás sem lesz elérhető, de a bezárás ideje alatt a látogatók a Júlia fürdőben megkezdett gyógykezeléseket és a fürdőprogramokat az Aquarius Fürdőgyógyászaton folytathatják. A Júlia fürdőbe előre megváltott jegyeket és bérleteket pedig a Fürdőházban és a Tófürdőn használhatják fel a nyár folyamán. Ha azonban valaki mindenképp a Júliában szeretné ezt megtenni, akkor bérletének érvényességi idejét az újranyitást követően meghosszabbítják. Erre várhatóan szeptember 15-e után kerülhet sor.

Forrás: Travelo
Nyaralt már Sóstógyógyfürdőn?
Fogadjunk, hogy tízből kilenc olvasónk erre a kérdésre nemmel válaszol. Pedig Sóstógyógyfürdő valódi gyöngyszem hazánk gyógyvíztérképén. Mutatjuk, hogyan lett egy kádkabinos népfürdőből az egyik legklasszabb fürdőhelyünk, és hogyan telepítettek köré véletlenül tölgyfaerdőt. Olvassson tovább!
Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek