Megnyílt hazánk legapróbb szállodája

  Január 20-ára tervezték, de végül egy napot csúszott Magyarország legkisebb szállodájának átadása - legalábbis ez derül ki a MiniPolisz Facebook-oldalán. Az épület hivatalosan a Danubius Hotels Group tagja, és olyan pici, hogy a Király utcai MiniPoliszban építették meg. Bár a gyerekbarát szolgáltatásokat is szem előtt tartó szállodacsoport oldalán nem szerepel - amelynek egyébként ez a 22. magyarországi egysége -, de a gyerekbirodalom térképére már felkerült az új hotel. 

  Ezt a szállodát azonban kizárólag gyerekek üzemeltetik, és szobáit, berendezéseit is az ő méreteikhez szabták. A kiskorú látogatók itt beleshetnek a kulisszák mögé, kipróbálhatják magukat többféle munkakörben, vendégeket fogadhatnak, rendbe rakhatják a szobákat, de akár igazgatóként is körbevezethetik az érkező delegációt. Persze azt is megtehetik, hogy egyszerűen csak vendégként csekkolnak be a MiniPolisz legújabb városrészében, hazánk legkisebb szállodájában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek