Vadregényes kulturális kalandok családoknak Lillafüreden

  Vadregényes kulturális kalandok családoknak Lillafüreden

  A Herman Ottó Múzeum hatórás kirándulóprogramot kínál családoknak Lillafüreden.

  A program során a résztvevők felfedezhetik Lillafüred nevezetességeit, kreatív foglalkozáson vehetnek részt Herman Ottó egykori nyaralójában, a Pele-házban, oszlopos túrán kalandozhatnak a kötélpályán, és lézerharcban mérhetik össze ügyességüket.

   

  Fotó: Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft.

  A csomag részeként ingyenesen használható néhány további attrakció is: focisuli, műfüves futsal pálya, és az egyedi, kézzel faragott játszótér. Izgalmas kerti csapatjátékokat szerveznek továbbá a Pele-ház udvarán. A teljes program részvételi díja 2990 forint gyermekenként. További részletek a Lillafüredi Sport- és Kalandpark honlapján találhatók.

  Lillafüred, valamint az ott található Kalandpark kitűnő célpontja a családi kirándulásoknak – nem véletlenül ajánlottuk a térség számtalan látnivalóját többek között a tavaszi szünetre.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!