Új szálloda nyílt a stadionok szomszédságában

A futballstadionok és az  atlétikai csarnok szomszédságában nyitotta meg első magyarországi szállodáját az Accor csoport egyik leggyorsabban növekvő európai hotelmárkája, a Tribe. A Budapesten, Ferencvárosban nyílt ibis & Tribe Budapest Stadium szálloda legfőbb vendégkörét a hotel elhelyezkedése miatt várhatóan a sportrajongók-sportcsapatok, vagy a városlátogatók jelentik majd, írja az MTI.

Budapest Stadium HotelForrás: Wing Zrt.

A Tribe és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium Hotel a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közvetlen közelében található, és a három- és négycsillagos szálláshelyek iránt érdeklődők számára létesült.

A dual-branded, azaz kettős márkájú - Tribe és ibis - szálloda tulajdonosa a Wing, üzemeltetője pedig az Accor.

A Wing a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

Az 1999-ben megalapított Wing a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést hajtott végre ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely mintegy 1,35 millió négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek