Ma este bárkiből popsztár lehet!

Már Magyarországon is átélhető a popkórus élmény, ami külföldön sok százezer embernek adta vissza önbizalmát az éneklésben. A részvételhez nem kell zenei tudás, még hallás vagy énekhang sem, a végeredmény és a közösségi élmény mindenhogy garantált – írják a Gold Communications sajtóközleményében.

Ezen az estén mindenki szabadon engedheti a hangját!Forrás: Facebook/Lokál Vokál/BANDS THROUGH THE LENS/Bands Through The Lens

A Lokál Vokál nevű kezdeményezés lényege, hogy egy itallal a kézben, a legismertebb és legjobb slágereket, dalokat énekelve, 200-ad magával mindenkiből kitörhet a rocker vagy a popdíva. Eközben senkinek nem kell elviselnie az egyéni szereplés kínos érzését, a vetített szöveg- és dallamtámogatás pedig segít, hogy mindenki kihozza magából a legjobbat.

A felhőtlen szórakozás garantált!Forrás: Facebook/LokálVokál

Az október 20-ra meghirdetett eseményre a szervezők nőket és férfiakat, bulizni induló baráti társaságokat, párokat és általában mindenkit várnak, aki tényleg ki szeretné engedni magából a stresszt, és kipróbálna egy Magyarországon egyedülálló, korábban ismeretlen szórakozási formát. Az esemény ma este a Mixát udvarban kerül megrendezésre, bővebb információk a Lokál Vokál oldalán olvashatók. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek