A hétvégi futóverseny miatt forgalomkorlátozásra kell készülni Budapesten

Futóverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz október 13. és október 15. között a főváros több kerületében - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

A hétvégi futóverseny miatt a fővárosban forgalomkorlátozásokra kell számítani.Forrás: MTI/Illyés Tibor

Azt írták, hogy forgalomkorlátozásra és időszakos lezárásokra kell készülni az I., a II., a III., az V., a IX., a XI. és a XIII. kerületben péntektől vasárnapig.

A hétvégén az alábbi forgalmirend-változás lép életbe:

Tilos megállni:

Október 14-én 0 órától 15 óráig a Műegyetem rakpart középső 10 parkolójában a Budafoki úttól.

Október 14-én 0 órától október 15-én 15 óráig a Magyar tudósok körútja északi részén lévő parkoló teljes területén, Magyar tudósok körútja mindkét oldalán, Budai alsó rakparton a Döbrentei tér magasságában az Erzsébet hídtól északra lévő Duna felőli parkolóban.

Október 14-én 8 órától október 15-én 15 óráig a Pesti alsó rakparton az Eötvös tér északi lehajtónál lévő parkolóban.

Október 15-én 0 órától 15 óráig a Műegyetem rakpart Duna felőli oldalán a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között, a Pesti Alsó rakpart Jászai Mari téri északi lehajtótól a Szt. István park felé első gyalogos lejáróig az Újpest rakpart oldalán, illetve a busz parkolóban.

Október 15-én 0 órától 10 óráig az Attila út mindkét oldalán az Dózsa György tér és az Alagút utca között, az Ybl Miklós téren a Várkert palota déli oldalán lévő parkolóban, a Várkert rakpart mindkét oldalán az Ybl Miklós tér és a Döbrentei tér között, valamint az Attila úton a Dózsa György téri buszparkolóban.

Október 15-én 0 órától 12 óráig az Árpád fejedelem útja mindkét oldalán a Dara utca és a Lukács utca között, az Árpád fejedelem útján a Margit híd északi oldalán levőparkolóban, a Budai alsó rakparton a Halász utcai rakparti lehajtó északi ágánál lévő zebrától a Margit híd irányába a következő zebráig.

Október 15-én 0 órától 15 óráig az Erste székház előtti szervizút székház felőli oldalán (Árpád híd pesti hídfője mellett), a Népfürdő utca mindkét oldalán a Dagály utca és a Bodor utca között, a Népfürdő utca mindkét oldalán a Vizafogó utcánál lévő parkolóban.

Lezárják:

Október 13-án 9 órától október 15-én 20 óráig a Pázmány Péter sétányt a Műegyetem rakpart és a Dombóvári út között.

Október 14-én 12 órától 16 óráig a Műegyetem rakpartot az Egry József utcai felhajtó és a Pázmány Péter sétány között, és az Egry József utcai felhajtót a Műegyetem rakpart és a Budai alsó rakpart között.

Október 14-én 11 óra 30 perctől 16 óráig a Budai alsó rakpartot a Dombóvári út és a Bertalan Lajos utca között.

Október 15-én 6 órától 13 óráig a Budai alsó rakpartot a Pázmány Péter sétány és az Üstökös utca között.

Október 15-én 7 órától 15 óra 30 percig a Pesti alsó rakpartot a Közraktár utca és a Dráva utcai lehajtó között.

Október 15-én 9 óra 20 perctől 14 óra 40 percig a Műegyetem rakpartot a Szent Gellért tér és a Pázmány Péter sétány között, a Fővám teret a Szabadság híd és a Közraktár utca között, aSzabadság híd déli forgalmi sávját, valamint a villamospályát, valamint a Szent Gellért teret a Műegyetem rakpart és a Szabadság híd között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek