Most ti dönthetitek el, mely slágereket játssza le a margitszigeti szökőkút

A margitszigeti szökőkút és annak zenei programja a főváros egyik legnépszerűbb ingyenes turisztikai látványossága, amely Budapest 150. születésnapja alkalmából megújul. Hogyan? Új dalok csendülnek majd fel, és hogy melyek, azt a budapestiek dönthetik el – írja az enbudapestem.hu

Forrás: FŐKERT Nonprofit Zrt. / Facebook

A szavazási listára olyan magyar és külföldi dalok kerülhettek fel, amelyekhez látványos vízkép programozható. A zenei programba a 8 legtöbb szavazatot kapott dal kerül be. Hogy párat említsünk a magyarok közül, például választani lehet: Ákos: Hazatalál, Fábián Juli: Like a Child, Wellhello: Rakpart, Caramel: 1873, és még további 13 magyar dal közül. 

A küldöldi dalok listáján szerepel például: Andrea Bocelli: Time To Say Goodbye, Ed Sheeran: Shape Of You, a Coldplay: Paradise, Michael Bublé: Feeling Good című száma és még 11 másik külföldi dal.

Május és október között tömegek várják a helyszínen, hogy minden egész órában megszólaljon a zene és az arra komponált egyedi vízi műsor, amely sötétedés után fény- és filmvetítéssel is kiegészül.

Forrás: Shutterstock

A szökőkút új zenei programjának kialakításában tehát a fővárosiak dönthetnek, mely dalok szóljanak meg. Szavazni ide kattintva lehet március 12-ig.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek