Átadták a 3-as metró Deák Ferenc téri megállóját

Nemrég beszámoltunk róla, hogy nemsokára megnyitják a 3-as metró Ferenciek tere és a Deák Ferenc tér állomásokat az utasforgalom előtt. Eljött a várva várt nap, január 23-án, vagyis ma átadták a Ferenciek tere és a Deák Ferenc tér felújított állomását, így újra átszállás nélkül roboghatunk Kőbánya-Kispesttől a Deák Ferenc térig.

A Deák Ferenc tér felújított állomása a 3-as metróvonalonForrás: MTI/Balogh Zoltán

A BKK tájékoztatása szerint este 9 óráig - amellett, hogy a 3-as metró a Deák Ferenc tértől már közlekedik Kőbánya-Kispest felé - a Göncz Árpád városközponttól a Kálvin térig járnak még a pótlóbuszok, utána az eddig megszokott esti közlekedési rend szerint Kőbánya-Kispestig mennek.

A Deák Ferenc tér és a Göncz Árpád városközpont között továbbra is az M3-as, illetve a Nyugati pályaudvar és a Göncz Árpád városközpont között az M3A metrópótló autóbusszal is lehet utazni.
Hétköznap esténként és hétvégén továbbra is a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró, Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Keddtől hétköznap napközben két szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér, illetve a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró.

A Nagyvárad térnél - az állomás felújítása miatt - a Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között közlekedő szerelvények továbbra sem állnak meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek