Az Erzsébet tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik

Ismét megrendezik Budapest legnagyobb piaci eseményét, a Piacok Napját a Belvárosi Fesztiválon. A renezvény ideje alatt az Erzsébet tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik, ami azt jelenti, hogy a főváros legnépszerűbb közösségi piacainak kiállítói egyszerre, egy helyen kínálják portékáikat.

Forrás: Piacok Napja / Facebook.com

Aki kilátogat az eseményre találhat magának vagy ajándékba design, vintage, antik, retró, egyedi és kézműves holmikat. Hazai alkotók és designerek minőségi kincseit, DIY és vintage terméket, kézműves gasztro-készítményeket, természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat, magyar termelők finomságait, egyedi baba-mama kiegészítőket és játékokat, zero waste és környezetbarát alternatívákat.

A szervezők, vagyis a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány célja a Piacok Napjával, hogy előterébe helyezzék az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket és a tudatos vásárlás fontosságát.

Éppen ezért a vásár ideje alatt középpontban áll majd a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése is.

A helyszínen adománygyűjtés is lesz!

Amit szívesen fogadnak a helyszínen kihelyezett adományládákba:
♦ konzervek
♦ tartós élelmiszerek
♦ takarók, hálózsákok
♦ babaápolási holmik
♦ dobozos üdítő
♦ nedves törlőkendő
♦ tisztálkodási, higiénés termékek

A családokat, gyereket és kutyusokat mindkét nap, szombaton és vasárnap is 11-től 19 óráig várják majd az Erzsébet térre. A belépés ingyenes, a programokról pedig az esemény Facebook-oldalán tájékozódhatunk.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek