Ezen a sétán luxuskivitelben is megnézhetjük a Párisi Udvart

Az Imagine Budapest a járványügyi szabályok betartása mellett olyan exkluzív vezetett sétát indít, melyen bejárhatjuk a Párisi Udvart, és másfél órára kicsit Audrey Hepburnnek érezhetjük magunkat az Álom luxuskivitelben című filmből. A sétának már most több időpontjára lehet jelentkezni, legkorábban május 22-re lehet jegyet vásárolni a 15 órakor vagy a 16:30-kor kezdődő eseményre. 

Forrás: Párisi Udvar Hotel Budapest / Facebook.com

A séta leírása szerint ezen a különleges épületbejáráson a Párisi Udvar Hotel Budapest jóvoltából megismerhetjük, hogyan vált valóra Pollack Mihály és Brudern báró, illetve a Belvárosi Takarékpénztár részvényeseinek álma, valamint Budapest összes kereskedőjének az elképzelése, akik az 1800-as évek legmodernebb üzletházát látták maguk előtt. Ezekből a víziókból született meg végül a Párisi Udvar, ahol összeért a múlt és a jövő, a luxus és a világszínvonal - olvasható az esemény honlapján.

Jó tudni, hogy erre a sétára most csak exkluzív jegyet lehet váltani, amivel a séta után vár a jelentkezőkre egy legendás Párisi Kocka és mellé egy kávé, limonádé vagy forró tea a Hotel kávézójában. A túra maximális létszáma 15 fő, időpontokat pedig egészen június 27-ig találunk az oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek