A legapróbb szépségektől a télikabátokig - ezen a design vásáron érdemes lesz kutakodni

Idén is megrendezik Budapest egyik legmenőbb Design Vásárát az Akvárium Klubban. A Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében egy helyen találkozhatunk a hazai tervezők és designerek által készített egyedi és különleges táskákkal, ruhákkal, ékszerekkel, divatkiegészítőkkel, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékkel, kézműves gasztrokészítményekkel, illetve természetes alapanyagokból készült kozmetikumokkal.

Forrás: Hello Piac Design Vásár / Press

Akinek pedig van ideje és kedve, az a helyszínen egyedi ajándékokat is készíthet a kézműves workshopok instruktoraival. Az egyes foglalkozások leírásai hamarosan felkerülnek az esemény Facebook oldalára. 

A szervezők elmondása szerint ennek a november 15-i rendezvénynek is az az egyik legfontosabb üzenete, hogy mennyire fontos a tudatos vásárlás, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékek kiválasztása, a magyar designerek, tervezők munkáihoz, illetve a fogyatékossággal élők által készített minőségi termékekhez való ragaszkodás.

A piacra a belépés ingyenes, és mivel a vásár gyermek-, család- és kutyabarát, több, érdekes kísérő programra is számítani lehet majd. A fokozott egészségügyi szabályokat a vásárt megelőzően teszik majd közzé a szervezők, az aktuális rendeletekhez igazodva.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek