Videó is készült arról, amint a belváros egyik kedvenc sörkertje lángra kap

  Ezen a nyáron nem lehetett olyan sok időt eltölteni az V. kerületben, az Erzsébet téren található Fröccsterasz nevű vendéglátóhelyen, mint általában szokás. Pedig mióta 2014-ben felkapcsolódtak a fények és megjelent a neonfelirat az óriáskerék árnyékában, azóta naplemente után igazi üdülőhangulat van a területen. 

  A kényszerszünet után, október 4-én, vasárnap éjszaka kigyulladt a hely terasza és a mellett álló fabódé. A helyszín körülbelül harminc négyzetméteren égett - írta elsőként a Telex. Azóta a Fröccsterasz Facebook oldalán megírták, hogy a szeméttároló gyulladt ki; az okát még vizsgálják.

  Forrás: Facebook.com / fröccsterasz

  Az esethez a fővárosi tűzoltók 10 perc alatt érkeztek ki, és miután két vízsugárral körülhatárolták a tüzet, éjfélre sikerült is eloltaniuk a lángokat. A tűzesetről videó is készült, amit egy olvasó küldött be az oldalnak. A vezetőség szerint eset a működését nem befolyásolja a terasznak, így október 6-tól már újra nyitva tartanak.

  Címlapkép forrása: Fröccsterasz / Facebook.com

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!