Reagált a BKK a fél éve nem közlekedő reptéri járatra eladott jegyek ügyében

  A Közlekedő Tömeg Egyesület közérdekűadat-igénylés útján derítette ki, hogy a koronavírus-járvány miatt 2020 áprilisában leállt a 100E reptéri buszra az elmúlt fél évben 14 millió forintért értékesítettek jegyeket. A BKK csütörtök reggeli közleményében technikai hibára hivatkozott a megszűnt járat kapcsán továbbra is megvásárolható vonaljegyek ügyében, és megköszönte a hibára való figyelmeztetést, egyben elnézést kért azoktól, akik feleslegesen váltottak jegyet a 100E járatra.

  Visszaválthatóak a reptéri vonaljegyekForrás: shutterstock.com/Mirko Kuzmanovic

  A közlekedési vállalat megerősítette, hogy a korábban vásárolt Repülőtéri vonaljegy visszaváltható, vagy akár a későbbiekben felhasználható.

  Azok, akik Repülőtéri vonaljegyet vásároltak, és azt eddig nem tudták használni, az alábbiakat tehetik:

  · A mobilapplikációban vásárolt, fel nem használt Repülőtéri vonaljegyet vissza lehet váltani. Ilyenkor jóváírják az összeget az ügyfél belső egyenlegén, ami a későbbiekben felhasználható egy másik jegy vásárlására.

  · A fel nem használt jegy teljes vételárát visszatérítik a BKK bármelyik ügyfélközpontjában, kezelési költség nélkül.

  · Ha valaki nem kíván a visszaváltásával foglalkozni, akkor a jegyet felhasználhatja egy későbbi utazása során.

  A BKK a közleményében megköszöni utasainak, hogy rendszeresen felhívják a problémákra a figyelmet, és arra biztat mindenkit, hogy ezt a jövőben is tegye meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!