Mindenki véleménye számít az új Jamie Oliver’s Diner nyitásánál

Ritkán hallani olyat, hogy az üzemeltetők kikérik a jövőbeli vendégek véleményét arról, hogy valóban megnyisson-e egy olyan étterem, ahol addig csak házhoz szállítást lehetett kérni. A Zsidai Gasztronómiai Csoport most mégis így tesz a Jamie Oliver's Diner esetében.

Oldalas Jamie módraForrás: Zsidai Csoport / Press

Az új vendéglátóhely a Jamie Oliver olasz étterme és pizzeriája után az amerikai ételek világába kalauzolja el a vendégeket. Egyelőre azonban csak házhoz szállítással lehet megkóstolni a Jamie-féle amerikai diner kínálatát, vagy a budai Várban, a táblás ajánlatok között.

Ez azért van, mert a Zsidai Gasztronómiai Csoport először tesztelni szeretné a diner-ételek fogadtatását a magyar piacon. Így a vendégektől és a házhoz szállítást rendelőktől is azt kérik, hogy küldjék vissza az ételekkel kapcsolatos véleményüket. Ezek fényében, ha a járványhelyzet rendeződik, eldöntik az étterem megnyitását – olvasható a sajtóközleményben és a diner oldalán.

A Jamie Oliver's Diner ételválasztékát a séf klasszikus amerikai comfort ételek iránti szeretete alakította.

Pár éve Jamie több hónapot töltött az USA-ban, és azt kutatta, milyen a klasszikus amerikai konyha, a valódi BBQ és a minőségi szaftos burger. A diner célja pedig az volt, hogy ezeket az ételeket bemutassa a sztereotípián túl, a rá jellemző csavarral; és az egészséges, de élvezetes étkezés felé vinni a koncepciót.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek