Házi limonádéval és kecskesajt krémmel folytatódnak a Haris piknikek

A Haris Parkban, Buda új találkozóhelyén, a kertvendéglő mellett ma már számos rendezvény is helyet kap. Az 1885-ben épült német neoreneszánsz stílusú, szimmetrikus épület körüli kert már egy ideje piknik helyszínként ismert, és hosszú kihagyás után most újraindult a Haris pikniksorozat is.

Forrás: liana-mikah / Unsplash

Ahogy az esemény Facebook-oldalán is írták, a piknikkosarat és kiegészítőket az étterem adja kölcsön, a kosár tartalmát pedig mindenki ízlése szerint állíthatja össze. Ezután nincs más dolgunk, mint elsétálni a helyszínre, kiválasztani a nekünk tetsző füves részt vagy pavilont, és pihenni egyet a történelmi kertben.

A kosarak jó pár alapfinomsággal érkeznek, amik mellé főételeket is választhatunk. Van bennük például egy üveg bor (vagy 4 üveg sör/üdítő), 1 üveg szénsavas vagy -mentes Thoreau víz, vagy házi bodzás limonádé, hidegtál 2 fő részére, három kornspitz, színes paprikasaláta, gyümölcs és desszert, valamint egy meglepetés játék. A 2 fős szetteket Early Bird áron július 21-én este 21 óráig lehet megrendelni 17 900 forintért, de az érkezés napján helyszíni fizetéssel már 21 900 forintért kínálják majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek