Megszavazták: Ez a legjobb magyaros étterem

Az Utazó Magazin 21. alkalommal hirdette meg az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását. A határokon átívelő szavazás győztese a lajosmizsei Tanyacsárda lett, amely elnyerte „Az év legjobb magyaros étterme" címet.

A közönségszavazás szerint a lajosmizsei Tanyacsárda lett a legjobb magyaros étteremForrás: Tanyacsárda Restaurant, Programmecentre and Horsefarm Facebook oldala

 A több mint öt évtizede működő vendéglátóhely mára hazánk egyik leghíresebb étterme lett. Étlapjukon klasszikus, hagyományos és magyaros fogások találhatók, amiért már számos gasztronómiai díjat bezsebeltek.

A magyaros jellegű csárda „Az év magyaros étterme" címet korábban két alkalommal is elnyerte, négy alkalommal pedig a Magyar Turizmus Minőségi Díjat kapta meg a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.
Hatszor érdemelte ki az „Év vidéki étterme" címet, és megannyi gasztronómiai versenyen és kiállításon nyert nemzetközi elismerést – Chevalier- Maison de Qualité, Chaîne des Rôtisseurs –, valamint megkapta a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított, „Az év vendéglátója" díjat is – írja a mindmegette.hu.

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek