Készüljetek egy őrületes vízipisztoly csatára az ország legjobb fürdőiben

A Magyar Fürdőszövetség folyamatosan emlékeztet arra, hogy hazánk páratlanul gazdag termálvizekben, országszerte találhatók erre a kincsre épülő fürdők, strandok. Éppen ezért azon dolgozik, hogy évről évre olyan közös programokat szervezzen, amelyek segítenek abban, hogy az emberek minél szélesebb körben megismerjék az itthoni fürdőket.

Forrás: Facebook / Zalakarosi Fürdő

Ez alkalommal országos vízipisztolycsatát és rekordkísérlet szervezett, amiben részt vehetnek a fürdővendégek. Az újdonság, hogy nem egy helyszínen, hanem egyszerre több helyen folyik majd vízipisztolycsata. Az első alkalommal meghirdetett akcióhoz országszerte 39 fürdő csatlakozott, így akik részt szeretnének venni a vízipisztolycsatában elérhető közelségben találhatnak ehhez fürdőt.

A rekordkísérlet tervezett időpontja augusztus 19., szombat 14 óra, amikortól 15 percen át kell a vízipisztolycsatának folynia minden helyszínen.

A vízipisztolycsaták magyarországi rekordját jelenleg 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tartja. A mostani kezdeményezés egyedülálló abban, hogy a telekommunikáció segítségével "egy helyszínként" egész Magyarországot jelenti majd, a résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya lesz.

A rekordkísérletet a Magyar Rekord Egyesület mint központi szervező koordinálja, minden egyes helyszín online módon, internetes alkalmazáson keresztül elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal lesz összekötve.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek