Megnyílt a világ első Tommy Hilfiger kávézója Milánóban

Örülhetnek a divat szerelemesei, hiszen vásárlás mellett fnom kávéval is felpörgethetik magukat. A milánói Piazza Oberdan téren, a Tommy Hilfiger ruhaüzlet mellett megnyílt a People's Place-Tommy's Café. Ez a kávézó az amerikai divatmárka első betörését jelenti a vendéglátás és az élelmiszerpiac világába. A keddtől vasárnapig, délelőtt 10 és este 22 óra között nyitva tartó Tommy's Cafe koktéllistával és kreatív menükkel villásreggelire, ebédre és vacsorára is várja a vendégeket  – adta hírül a themayor.eu.

A People's Place - Tommy's Café a világ első Tommy Hilfiger kávézója MilánóbanForrás: Facebook/People's Place

A 142 négyzetméteres teret modern, mégis meleg esztétika jellemzi  halszálkás parkettával, piros-fehér részletekkel, azaz a márka ikonikus színeivel. A 110 férőhelyes kávézó-éttermet a belső üvegház és a külső térben lévő asztalok között világos és szellős esztétika jellemzi. Az építészetben a minimalista vonalak dominálnak. A kávézónak kertje is van, amely környezetbarát és letisztult.

Ami azonban igazán megfelel a kornak, az a fenntarthatóság a létesítmény belső kialakításában. Az új kávézó berendezése ugyanis újrahasznosított anyagokból készült, belül futurisztikus világítás és a legmodernebb készülékeket vonultatják fel. A kávézó és az üzlet vendégei világhírű művészek munkáit is megtekinthetik, többek között Mr. Brainwash ikonikus I Love Italy-ját, John O'Hara Start Me Up című egyedi bakelitjét, és Campbell leveskonzerveit, amelyet 1961 novembere és 1962 márciusa között készített Andy Warhol amerikai művész.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek