Új, tágasabb helyre költözött a rengeteg mackóval teli romkávézó

A Rengeteg RomKafé hatalmas mennyiségű játék mackógyűjteményéről, és 1600-féle forró csoki kínálatáról ismert azok között az édesszájú városlakók között, akik szeretik az egyedi hangulatú helyeket és a minőségi forró csokoládét. 

Forrás: Facebook.com/Rengeteg

A jó hír az, hogy mostantól új vendégeket és leendő törzsvendégeket is vár a hely, ugyanis egy világosabb és az eddiginél kétszer nagyobb helyre költözött. Aki keresi, az a 6. kerületi Szinyei Merse utcában találja meg a Rengeteg RomKafét, melynek tulajdonosa az eredetileg tanár végzettségű Szabó Tibor.

A kávézó 14 éve nyitott meg; először Miskolcon, majd az egész mackóhad és a legkülönlegesebb forró csoki receptek Budapestre költöztek. Mivel vendég mindig volt bőven, akik szájról szájra adták a hely hírét és hangulatát, ezért idővel kinőtte eddigi helyét, ezért kellett egy kicsit tágasabb helyszínre költöznie. Itt már jól elférnek a régi bútorok és a frissen mosott macik hada is.

A RomKafé szelleme egyszerre idézi meg a gyerekszobánk és a nagymama befogadó, süteményillatú nappalijának hangulatát.

De azért a látvány mellett a forró csokiké a főszerep, melyek sűrűn és krémesen, szépen feldíszítve érkeznek az asztalokra és belga, spanyol vagy francia pasztillából készülnek. A helyszín Facebook-oldala szerint karácsony után egy régi-új kedvenc, a forró marcipánital is visszatér az itallapra. Mivel továbbra is kedvelt helyről van szó, ajánlott az asztalfoglalás!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek