Újdonságképpen délutáni borozgatásra vár a Szent György-hegy

A Szent György-hegyen tartott ízes, illatos és kellemes dallamokkal teli programokat többször is ajánlottuk már a figyelmetekbe, így a Szent György-hegy hajnalig napközbeni kistestvére, a MATINÉ sem maradhat ki a sorból. 

Forrás: Szent György-hegy / sajtó

A családiasnak és barátságosnak ígért egész napos programot idén szervezik meg először, és szeptember 3-ra, a szüreti időszak kezdetére tervezik. A szervezők célja, hogy egy egész napos laza programot nyújtsanak, amolyan nyitott pincék jelleggel, ahol a résztvevők közelebbről is megismerhetik a hegy vendéglátóit, borászatait 10 helyszínnel, déltől este 8 óráig.

„A helyszínek egy része, na meg a hajnalig vendégei is nagyon szerették volna, hogy csináljunk valamit szeptemberben, és régóta tervben van egy lazább, napközbeni program. Idén kipróbáljuk! Ilyenkor, a szüreti időszakban érezhetően több teher van a borászatokon, mindenki éjjel-nappal munkában van, így különösen ideális egy napközbeni programot szervezni.

Forrás: Szent György-hegy / sajtó

Ajánljuk mindazoknak, akik elsősorban a borok és a lazulás kedvéért jönnének: szeptember 3-án nagyobb tér lesz kóstolni, megismerkedni a pincészetek tételeivel, de le lehet ülni társasozni, kártyázni, lesz gyerekprogram, vagy neki lehet indulni egy jóízű sétának is a kellemes indián nyárban" - mesélte Budavári Dóra szervező.

A részvételhez nem kell előzetesen regisztrálni, a helyszínek bármelyikén hozzá lehet jutni a kóstolópohárhoz, ami 2000 forint.

Töltsétek a napot a hegyen, családdal, barátokkkal kóstolhattok a Zöldülő teraszon, a Hóbor Pincénél, a Szászi Birtokon, lesz ping-pong és hinta borral a kézben a Horváth Pincénél, zenés gyerekprogram és máshol nem kóstolható borok a Borbolt a völgyben kertjében, pezsgő és vörösborok a 2HA teraszán, betérő a Pap Wines vega lakáséttermébe, családias hangulat a Molnár Pincénél, borkekszek és frizzante a Killer Pince romantikus kertjében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek