Életre szóló ingyen étkezést ajánl ez a gyorsétterem-lánc egy tetkóért cserébe

A Subway szendvics gyorsétterem-lánc egy életre szóló ingyenes étkezést ajándékoz annak, aki vállalja, hogy az új Subway Series promóciójának logóját magára tetováltatja – olvasható a New York Post oldalán.

A legbátrabbak ilyen és ehhez hasonló, szaftos szendvicseket kaphatnak életük végéigForrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Justin Sullivan

A szendvicslánc rajongóit egy partira invitálják Las Vegasba, ahol kilenc embernek lesz lehetősége arra, hogy tetoválást kapjon a híres DJ Tambe-től, vagy a csapata egyik tagjától. Bárki, aki vállalja, hogy a szegycsontjára vagy a hátára tetováltatja a 30 cm x 30 cm-es logót, az ingyen szendvicseket kap egy életre.

De aki nem ilyen bátor, hogy magára tetováltasson egy ekkora logót, viszont ingyen szeretne étkezni a Subwayben, kérhet a lapockájára, csuklójára vagy vádljára egy 7,5 cm x 7,5 cm-es vagy 5 cm x 5 cm-es tetoválást is, melyekért cserébe egy évig vagy egy hónapig ingyen ehet szendvicseket a gyorséttermekben.

A hat órán át tartó bulin csak kilenc vállalkozó szellemű egyén kap tetoválást, közülük is csak egyetlen ember bőrére fogják felvarrni a 30 cm x 30 cm-es verziót. Ám az ingyenes étkezésre vonatkozóan van egy apróbetűs rész, ami az alábbi feltételeket tartalmazza:

  • az óriás méretű tetkóért egy 50 ezer dollár (kb 20 millió forint) értékű étkezési utalványt
  • a közepes méretű tetkóért egy 4380 dolláros (1,7 millió forintos) étkezési utalványt
  • a legkisebb tetkókért pedig egy 372 dolláros (147 ezer forintos) étkezési utalványt
    kapnak cserébe, és az ajánlat csak a 21 év feletti felnőttek számára érvényes. 

Akik nem tetováltatnak, de részt vesznek a bulin, őket egy 15 centis Subway Series szendviccsel jutalmazza a gyorsétteremlánc.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek