A magyar pezsgő szerelmeseit várja találkozóra az etyeki Öreghegy

  Az Öreghegyi sétány az Öreghegy tetején található. Július 17-én szombaton itt gyűlnek össze az ország legjobb pezsgőkészítői, akikkel most személyesen is elbeszélgethetünk kiváló buborékos italjaikról. Az esemény 10 órakor startol el és egészen a blazsamos estébe nyúlóan tartani fog. 

  Forrás: Hernyák Birtok Etyek / Facebook.com

  A Pezsgő Mustrát hét helyszínen tartják, melyek közül mi választhatjuk ki, hogy hol kezdenénk a kóstolást. A Hernyák Birtoknál a DemeterVin, az Etyeki Kúria, a Nádas Borműhely és aFrittmann Borászat tételeit kóstolhatjuk, az Anonym Pincénél a Vizi Pincészet és a Rókusfalvy Birtok vendégeskedik ezen a szombati napon, A Szijjártó Előd Borászatnál a Bújdosó Pincészet tételei várnak, a Haraszthy Pincészetnél pedig a Tokaj Nobilis és a Tokaj Kikelet.

  A helyszínen is lehet jegyet vásárolni, melynek ára 3000 forint és tartalmazza az első pohár pezsgőt a vásárlás helyszínén és a hozzátartozó Riedel pezsgős poharat is - olvasható az eseménynél.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek