Fociláz és kézműves sörök találkoznak ezen a hétvégi sörfesztiválon

Az Önkormányzati Társulás idén 3. alkalommal rendezi meg a Budakörnyéki Sörfesztivált Budakeszin. A kétnapos programot június 18-ra és 19-re tervezik, a Fő téri park területére. És bár a rendezvény szabadtéren lesz, fontos, hogy a szervezők közölték, a sörfesztivál csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.

A kép csak illusztrációForrás: Pixabay.com

A sörkülönlegességek mellé zenei programok is társulnak majd. A színpadon fellép többek között a Milfmen zenekar, a Kolompos együttes, az Oro Balkán Projekt, a Mystery Gang, az Ocho Macho és a Smile Rock Circus. A koncertek egészen a késő estig tartanak, amikor is beindul a retro diszkó - olvasható az eseménynél. 

A kisüzemi és kézműves sörfőzdék standjainál az Etyeki Sörmanufaktúra, a Pécsi Sörfőzde, a Biatorbágyi Serház, a Fehér Nyúl Sörfőzde, a Pivohalle. First Craft Beer és a Csíki Sör legjobb tételeit kóstolhatjuk majd. De jelen lesznek olyan ismert márkák is, mint a Zubr, a Wernesgrüner, az Erdinger, a Guiness, a Kriek, a Kocur, Mazák, Kapucinus, Legenda, Dreher, Aranyászok, Kozel és a Belga Meggy sör. A III. Budakörnyéki Sörfesztivált ideje alatt lesznek gyermekprogramok és LED falon nézhetjük majd a foci Eb mérkőzéseit.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek