Pop up húsmentes gyorséttermet nyit a királyi hamburgerező Kölnben

A Burger King Németország úgy döntött, hogy belecsap a lecsóba, és megnyitja a gyorsétteremlánc első, teljesen növényi alapon működő éttermét Köln városában. A pop up étterem egyelőre csak limitált ideig lesz nyitva, pontosabban június 7-től június 11-ig. Ez alatt az öt nap alatt a vegetáriánusok, a vegánok és mindenki, aki kíváncsi érdeklődőként megkóstolná a kínálatot, kipróbálhatja a gyorsétterem összes új, növényi alapú ételét, a bugerektől a húsmentes "húspogácsákig".

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock.com

Hogy kialakítsa az eslő teljesen húsmentes menüjét, a gyorsétteremlánc együttműködött a Vegetarian Butcher (Vegán Hentes) vállalattal, aminek a termékeit az Unilever forgalmazza. A két vállalat nem először dolgozik együtt. A VegNews cikke szerint a Vegetarian Butcher fejlesztette ki az étterem vegán húspogácsáit, és a növényi alapú Rebel Whoppers-t, melyeket ma már Európa-szerte és az Egyesült Királyságban is kapni.

A legfrissebb hírek szerint az új étterem Kölnben, a Schildergasse 114-es szám alatt nyílik, és bár más néven (Long Chicken Patty) a vegan védjeggyel is ellátott Vegan Royale szendvics is kapható lesz, ami az étteremlánc egyik védjegyének számító Chicken Royale növény alapú változata.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek