Tavaszi csokrot, üveges desszertet és adományképeslapot is küldhet anyák napjára

A legtöbb helyről április 28-ig lehet rendelni, így május elsején és másodikán az édesanyák és a nagymamák meg is kaphatják a nekik szánt kedves ajándékokat, virágcsokrokat és üzeneteket. A Bloom flowers and design Budapest, a Neked Cake és a Brown Budapest csapatával fogott össze, hogy vegyes tavaszi virágcsokrokkal, desszertekkel és bájos képeslapokkal lephessük meg szeretteinket.

A fotót készítette Sebestyén László fotográfusForrás: Bloom flowers and design Budapest / Facebook.com

Virágaik mind magyar termelőktől érkeznek, és a képeket elnézegetve igazi tavaszi csokrok, mindenféle szalag, celofán és giccs nélkül. A virágok mellé pedig kis csavaros üvegekben egyszemélyes desszertet is kérhetünk, amit Budapestre és az agglomerációba szállítanak ki, de személyesen is át lehet venni május elsején a XI. kerületben.

Ha pedig az ajándékkal jótékonykodni szeretnénk, akkor az Alapítvány a Budapesti Állatkertért anyák napi képeslapküldő szolgáltatását is választhatjuk. Amint az alapítvány a Facebook-posztjában is írta, a képeslap elküldésével nemcsak édesanyánknak, nagymamánknak okozunk örömet, hanem az állatkerti állatokat is támogatjuk.

A képeslapokra az „örökbe fogadható állatok" között kell rákeresni, és az online adatlap megjegyzés rovatába személyes üzenetet is lehet írni, amit a legszebb kézírású kolléga másol majd át a nyomtatott képeslapra!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek