Húsvétra hangoló mini piacozás vár ránk Óbudán

  A rendhagyó mini piacozást és kóstolót április 3-ra, szombatra tervezik a Neked Terem bolt tulajdonosai. Az üzletben és a teraszon medvehagymával, kóstolókkal és teával várják az érdeklődőket. Az esemény leírásánál olvasható még, hogy a vásár alatt 25% kedvezménnyel lehet majd hazai termelői zöldséget vásárolni, amíg a készlet tart. De lesznek hagyományos húsvéti asztalra kívánkozó sonkák is.

  közösség,neked,terem,piacForrás: NekedTerem / Facebook.com

  Mivel a bolt üzemeltetése mellett a kiszállítást is erről a helyszínről oldják meg, ha ellátogatunk a NekedTerembe, akkor betekintést nyerhetünk az üzlet mindennapi működésébe is. Egy jó piachoz hasonlóan lehetőségünk lesz leadni a kiürült tojástartókat és rekeszeket, hogy ezeket újra használhassa a termelő, illetve a bolt a kiszállításhoz.

  Az esemény oldalán szerepel, hogy a helyszínen szigorúan betartják a koronavírus-szabályokat, és a rendezvény egy része kültéren lesz.

  Címlapkép forrása: Markus Spiske / Unsplash

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!