Egy skandináv séffel nyit újra ez a Michelin-csillagos budapesti étterem

Már egy éve zárva tart a járvány miatt Magyarország két Michelin-csillagos étterme, a Babel Budapest. Most azonban megérkeztek az első hírek a 2021-es újranyitásról. Miután Veres István séf, a Bocuse d'Or szakácsversenyen való részvétele miatt úgy döntött, hogy 2020 nyarától elhagyja a Babelt, és a továbbiakban csak a versenyre koncentrál, az étteremnek át kellett gondolni jövőbeli terveit.

Forrás: Babel Budapest / Facebook.com

 Hlatky-Schlichter Hubert étteremtulajdonos döntése alapján új korszak kezdődik a Babel történetében, mely 12 évre nyúlik vissza - olvasható a DiningGuide oldalán. A tulajdonos nemrég jelentette be, hogy egy két Michelin-csillagos skandináv étterem séfjét szerződtették le chef consultant pozícióra az újranyitáshoz.

Ennél többet egyelőre nem lehet tudni a tanácsadó séf személyéről, de azt igen, hogy "vérprofi séfről van szó. Ő volt az a skandináv éttermi élményeim során, akinek a legintenzívebben emlékszem az ételeire" - mesélte a tulajdonos.

Az új csapat toborzását most kezdték el, és a szakma legjavát szeretnék egy tető alá hozni az újranyitó étteremben. Az új munkatársak jelentkezését az info@babel-budapest.hu e-mail címen várják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek