Egy áruházlánc Facebook-videóiban menő séfek segítenek húsvéti fogásokat készíteni

Hamarosan tartósan is tavasz lesz, éledezik a természet, és az asztalokon ismét megjelennek a friss zsenge zöldségek, a közelgő húsvéti időszak ínycsiklandozó hírnökei. A Metro Gasztroakadémia ezért összerakott egy húsvéti előadássorozatot, amelynek az első részét február 25-én, vagyis a mai napon 14 órától nézhetjük meg a Facebookon.

A kép illusztráció, de azért megkóstolnánkForrás: Shutterstock.com / marco mayer

A mai adásban a húsvéti időszak apropóján Pohner Ádám, a 2018-as Bocuse d'Or válogatójának döntőse és a Metro saját márka nagykövete, valamint Vidák Zoltán séf beszélgetnek majd különleges húsvéti alapanyagokról és ízletes fogásokról.

A következő beszélgetést február 26-án nézhetjük meg, ekkor a tojás szerepéről lesz szó a gasztronómiában. A séfek azt is megmutatják majd, hogy hogyan és miként lehet ebből az egyszerű alapanyagból kihozni a legtöbbet.

A harmadik adást március 1-én közvetítik, és a főszerepben a húsvéti asztal sztárja, a szaftos báránysült lesz. A március 2-i és egyben utolsó húsvét témájú előadás a csokoládéról szól majd, hiszen a desszert nem csupán egy harmadik fogás, hanem egyenesen az étkezés csúcsa lehet – írták az esemény oldalán, ahova nemsokára a videó elérési linkje is felkerül. A séfek pedig olyan tippekkel készülnek, amikkel otthon is varázslatos desszertet készíthetünk, sőt, még a fűszereinket is bevethetjük. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek