Baráti borkóstolót szerveznek online, ahol az olaszrizling lesz a sztárvendég

  A Kóstolom Borbártól nem ismeretlenek az ilyen baráti összejövetelek, de egy ideje már nem dobtak fel új online programot a borkóstolás és kibeszélés jegyében. Február 19-én azonban ismét jelentkeznek egy online borkóstolóval, amit Facebook Live-on keresztül lehet majd elérni 18:30-tól.

  Forrás: Kóstolom Borbár / Facebook.com

  A másfél órás Tasting Friends elenvezésű esten a két házigazda, Kézdy Dániel és Pintér Zsolt ezúttal Szabadfi Szabolccsal és Takács Alexandrosszal beszélgetnek majd, többek között borokról, a vendéglátósok aktuális helyzetéről és a lehetséges jövőképekről.

  Az érdeklődők bepillantást kapnak majd a vitákba, az egymás-nyakába-borulásokba és a nagy eszmecserékbe is. De a lényeg az lesz, hogy aki a jó bort szereti, az online is koccintson, beszélgessen a borokról, őszintén és sallangok nélkül - olvasható az esemény oldalán.

  A borsor, amit a műsor alatt megkóstolnak és kielemeznek a beszélgetőpartnerek, meg is rendelhető, és Budapest területén ingyen kiszállítják. A tételek a következők: Barta Öreg Király dűlő 2018 / Mád, Tokaj; Barcza Furmint 2018 / Somló; Szűcs Tállya Furmint 2018 / Tállya, Tokaj; Újvári Vivien Olaszrizling 2019 / Szent György-hegy; Kékajtó Olaszrizling / Kőröshegy, Balatonboglár; Spiegelberg Olaszrizling 2012 / Somló.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!