Ingyenes, online főzősulit szerveznek a táplálékallergiával küzdőknek

  A mostani ingyenesen megtekinthető főzőiskolát elsősorban azoknak szervezik, akik valamilyen táplálékallergiával küzdenek, és már próbálkoztak több módszerrel is, hogy hiányállapot nélkül sikerüljön étkezniük, de eddig egyik sem vált be hosszú távon.

  Forrás: Shutterstock.com / Evan Lorne

  Sebestyén Szilvia, Makrobiotika nevű Facebook-oldalán kéthetente ad műsorokat, különböző táplálkozási témákkal kapcsolatban. A január 28-i adás a gluténra, tejtermékekre, tojásra, cukorra, szójára vagy olajos magvakra érzékenyeknek igyekszik segíteni. Bemutat biztonságosan fogyasztható alapanyagokat, valamint azt is, hogy ezekből hogyan készülhetnek finom és jó ízű ételek. A műsor ideje alatt magyarázatot kapunk majd arra is, hogy mi a különbség az étel (táplálék) allergia és az ételintolerancia között.

  Az esemény leírása szerint a bemutatott alapanyagok könnyen hozzáférhetők, és általuk gyorsan megtanulható a biztonságos "allergiamentes" főzés. A műsorhoz 19 órától lehet majd csatlakozni a Facebook Live-on keresztül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!