Eljött az idő, hogy a Burger King is megújuljon

  A márka eddigi történetében ez a második komolyabb váltás. A kék színnel felturbózott változatot 1999-ben fogadták el hivatalosan. A mostani új arculat jobban passzol majd a digitális felületekre és a hozzászólók szerint egy kicsit nosztalgikus, retro hatást is kelt.

  Az új logóból teljesen eltűnt a kék színForrás: Burger King / Facebook.com

  A dizájnt, ami a csomagolásokon, hirdetéseken, az éttermek belső tereiben és a dolgozók ruháján is megjelenik majd, Jones Knowles Ritchie tervezte. Az eddig uralkodónak tűnő kék színtől el is búcsúztak az új arculatban, és a betűtípus is megváltozott - olvasható a Kreatív Online oldalán.

  Az új betűtípus a Flame (láng) névre hallgat és animálva is használható lesz majd. A deigner direkt olyan típusokkal állt elő, ami hasonlóan olvadós, szaftos és mozgásban lévő hatást kelt, mint a szószok és a grillezett húspogácsák puhasága.

  A vezetőség az új arculathoz végül nem indított kampányt, csak lassan szeretnék bevezetni a dizájnt. Még a franchise rendszerben működő étteremhálózat tagjainak sem adtak meg konkrét időpontot az átállásra. Tőlük függ, hogy mikor rendelnek az új logóval elkészített ruhákból, kötényekből, csomagolóanyagokból és plakátokból.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!