Országosan is kiszállító, online borbárt indított a Wizz Air vezérigazgatója

  Az új webshop, melyet Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója, a mádi Juliet Victor pincészet tulajdonosa és több más magánbefektető alapított december 9-én kezdi meg a működését. Az online borbárt Bar:24 névre keresztelték.

  A borbár is online térbe költözikForrás: Unsplash

  A Bar:24 egyrészt Budapestre, illetve oszágosan szállítja ki a megrendelt termékeket. Az alapítók azt igérik, hogy Budapesten és környékén akár 4 órán belül, országosan pedig 24 órán belül kézhez kaphatják a megrendeléseiket a fogyasztók. A házhoz szállítás mellett országszerte több mint 700 átvételi pontot is kialakítottak, így a vásárlók személyesen is felvehetik a palackokat. Miután elindult az oldal, az érdeklődők 50 borász 200 bora közül válogathatnak majd.

  Az induló vállalkozás célja, hogy magasabbra tornázza a hazai borkereskedelem online értékesítéseinek arányát, mivel a járvány ideje alatt az eladások jelentősen visszaestek, de az infrastruktúra, amit a piaci szereplők üzemeltetnek, ugyan olyan drága maradt. Hogy ezt elérjék, igyekeznek minél inkább lerövidíteni az utat a termelő és a fogyasztó között, így biztosítva a jó ár / érték arányú borokat - olvasható a 24.hu oldalán.

  Az új vásárlási lehetőség mellett a honlap sok borral kapcsolatos információt is összegyűjtött, így a kiválasztásban is igyekszik segíeni, az izlésünkhöz vagy az alkalomhoz megfelelően.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!