Nem olcsó, de a rajongók már begyűjthetik Baby Yoda zöldeskék macaronjait is

Egy évvel ezelőtt, mikor a Mandalorian sorozatot beharangozták, még annyira titkolóztak a készítők a különböző felbukkanó Star Wars karakterekkel kapcsolatban, hogy a játékboltok és a tematikus játék- és figuragyártók, egy alap Baby Yoda plüssfigurával sem tudtak szolgálni, mikor a sorozat sikere után a rajongók bevetették magukat a boltokba.

Baby Yoda és a kékeszöld macaronForrás: Lucasfilm Ltd./ ©2020 Lucasfilm Ltd. & TM.

Most, a második évad elindulása után pedig már ott tartunk, hogy még szinte ki sem jött a friss rész, az egyik nagy amerikai élelmiszeripari cégnél már gőzölögnek a frissen kisütött zöldeskék vagy cián színű macaronok. Azok, vagy ahhoz nagyon is hasonlók, amiket Baby Yoda gyűjt be egy osztozkodni nem akaró gyermektől a sorozat 12. fejezetében. 

A kaliforniai bázisú Williams Sonoma cég sajnos csak az Amerikai Egyesült Államok területén teríti a termékeit, de az igazán nagy rajongók mindig találnak kiskapukat, hogy a megrendelés eljusson hozzájuk. Ezekért a macaronokért persze, elég szép árat kell fizetnie annak, aki beleharapna. Sőt, rendeléskor még egy nyilatkozatot is ki kell tölteni, miszerint a termék nem küldhető vissza. "Ha nem izlik, így jártál" záradékkal – olvasható a Foodandwine.com oldalon.

És most jöjjenek a piszkos anyagiak. A cikk szerint a meghatározhatatlan színű "Nevarro Nummies" névre hallgató sütikék egy csomagja annyira drága, hogy "talán még a régi droidunkat is el kell adni, hogy kifizethessük". 12 darab macaron 49 dollár (~15 000 forint), amihez a cég a kontinensen belül hozzádob még 11 dollár szállítási költséget, így végösszegként 60 dollárt (több mint 18 000 forintot) kell fizetni azért a Star Wars sütiért, amit Baby Yoda a rész vége felé, egy hajtűkanyar után vissza is ad a természetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek