Idén rendhagyó módon rendezik meg a Kürtőskalács hétvégét

A korábbi évekkel ellentétben idén nem szabadtéren rendezik meg a Kürtőskalács fesztivált, hanem egy cukrászdában rendeznek hétvégi kürtőskalács ünnepet. A vasárnapig, vagyis október 11-ig tartó rendezvényt a fővárosi Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdába költöztették a szervezők. A vendégeket itt várják a különlegességek, a meglepetés desszertek és családi programok.

Még két napig tekerednek a kalácsokForrás: Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda / FB

Már elérhető  a Vitéz Kürtős Ízbomba standja, ahol a különleges ízű kürtőskalácsok kedvelői élvezhetik a málnás, epres, citrusos, csokicseppes, pörkölt mogyorós, chilis-csokis, cappuccinós és egy vadonatúj ízesítésű kürtőskalácsot. Emellett az Édes Mackó kínálatában bemutatkoznak az új, népszerű kürtőskalács desszertek, a Kürtős Szelet és a Mese Habbal őszi verziója is, de a rajongóknak lesz megeleptés kalács is - olvasható az esemény Facebook oldalán.

A szervezők idén azért terveztek kisebb, családiasabb rendezvényt, hogy ne kelljen elhalasztani a fesztivált teljesen. Szombat vasárnap nyitva lesz az Édes Mackó belső, tágas, árnyas terasza is, csak erre a hétvégére kinyit a Műemlék Körhinta, valamint lesz élőzene és tánc is. A vállalkozókedvű vendégek pedig elkészíthetik kedvenc kürtőskalácsukat is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek