Egészen éjfélig élvezhetik a piaci forgatagot ezen a miskolci rendezvényen

Miskolc gasztrosorozata, a Gasztroplacc augusztus 20-án este a miskolci Erzsébet téren búcsúztatja a nyarat egy extra kiadással, ahol street food fogások, zamatos borok és hangulatos élőzene biztosítják majd a hangulatot.

Gasztro,PLACCForrás: GasztroPLACC / Tóth György

Az ételekről a régió éttermei és borászai gondoskodnak majd. A Keszegsütő sült keszeggel, haltepertővel, kulimásszal és házi kovászolt kenyérrel készül. A Sarokház standjánál sajttálakat és sajtfalatkákat lehet majd kóstolni házi lepénnyel, körözöttes és lecsós mártogatóssal. A Jam Étterem & Jam Kávézó babgulyást, házi hurkát, kolbászt, párolt lila káposztát, mézes mustármártást kínál, az édesszájúakat pedig somlói pohárkrémmel, tejszínes csokoládétortával, epres sajttortával és barackos túrótortával kényezteti majd - olvasható a sajtóközleményben.

A zip's BEER & Restaurant vagány street food fogásokkal, valamint friss csapolt sörökkel érkezik. A borkedvelőket pedig a Palmetta Pincészet, a Gallay Kézműves Pince és Csáter Apó Pincéje várják majd.

Az ingyenesen látogatható rendezvény idén a Diósgyőri vár mellett, a Lovagi Tornák Tere előtt található Vásártéren várta a látogatókat július elejétől egészen augusztus 14-ig, minden péntek este, így ez a csütörtöki már csak a ráadás, mielőtt elkezdődik majd az őszi programsorozat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek