Fürj és szürkeharcsa kerül majd a Bocuse döntősök elé Tallinban

     A szervezők azt írták a legrissebb közleményben, hogy végre összeálltak azok a nemzeti csapatok, amik októberben összemérik a tudásukat Tallinn városában, Észtországban. A Bocuse d'Or Europe verseny döntőjében a séfeknek két ételt kell majd elkészíteniük. A tálcán tálalt fogás alapanyaga az észt fürj lesz, a tányéron tálalt fogásé pedig a dél-észtországi tenyésztett szürkeharcsa.

    2018-as felvétel, OlaszországForrás: Stefano Guidi / Shutterstock.com

    A 2020-as verseny elsődleges feladat, hogy a versenyzők minél ízletesebb, meglepőbb és megszokottól eltérő fogást hozzanak ki a kötelezően megadott és a választható alapanyagokból - olvasható a Turizmus.com oldalán.

    A döntőben 19 séf és csapata méri majd össze a tudását, akik közül 11-en juthatnak tovább a végső megmérettetésre, amit 2021. januárjában Párizsban rendeznek majd meg, a Sirha 2021 kiállítás ideje alatt. 

    Az idén 7. alkalommal megrendezett európai szakácsviadalon a következő nemzetek csapatai vesznek részt:
    Spanyolország - Albert Boronat

    Hollandia - Marco van der Wijngaard

    Törökország - Serhat Eliçora

    Izland - Sigurður Laufdal

    Észtország - Artur Kazaritski

    Dánia - Ronni Vexøe Mortensen

    Svédország - Sebastian Gibrand

    Grúzia - Erik Sarkisian

    Lengyelország - Jakub Kasprzak

    Belgium - Lode De Roover

    Lettország - Dinārs Zvidriņš

    Horvátország - Jurica Obrol

    Magyarország - Veres István

    Finnország - Mikko Kaukonen

    Franciaország - Davy Tissot

    Svájc - Alessandro Mordasini

    Olaszország - Alessandro Bergamo

    Oroszország - Viktor Beley

    Norvégia - Christian Andre Pettersen

     

    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!