Ez a weboldal hasznára lesz, ha bortúrára indul a Balkánon

  Amennyiben a jövőben szeretne egy minőségi bortúrát tenni a Balkánon, azon belül Kelet-Szerbiában és Nyugat-Bulgáriában, akkor érdemes ellátogatnia a legjobb helyi borászatokat feltérképező, újonnan kifejlesztett weboldalra.

  A legjobb helyi borászatok boraiból kortyolhat az úton - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Jill Wellington

  A borutakat bemutató platformot a Kelet-Szerbia Regionális Fejlesztési Ügynöksége és a határokon átnyúló „Balkán szelleme" egyesület közösen hozta létre, hogy népszerűsítse a helyi borvidéket.

  A látogatók összesen nyolc bortúra közül választhatnak, amelyek között szerbiai, bolgár és határon átnyúló, azaz mindkét országot érintő borutakat is találnak. Az útvonalak mentén megtalálják a legjobb helyi borászatokat, továbbá a kulturális- és terméseti látnivalókat, éttermeket és szálláshelyeket is.

  A turistákat online térképen kijelölt útszakaszok navigálják el a célpontokra, digitális jelzések segítségével. Az útvonalak leírásait és az útmutatókat ide kattintva találják meg. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!