Egy vacsoraest, amivel a Cubano szendvicscsodákon túlra is eljuthatunk

  A korábbi Miele kurzusokkal ellentétbe, ezen az estén nem egy közös főzésre invitálják a jelentkezőket, hanem egy tematikus vacsorára, ahol Kis Sándor mutatja majd be az ételek elkészítését. Az est végén pedig közösen fogyasztják el a fogásokat, a hozzájuk illő borpárosításokkal.

  Forrás: (c) Aldamisa Entertainment

  Ezen a rendhagyó, Film vs. Konyha estén, amit július 9-re hirdettek meg A séf című film segítségével idézik meg a latin-amerikai konyha különlegességeit a Cubano szendvicscsodákon innen és túl. A filmről már gasztro-mozi filmlistánkban is írtunk, és nálunk fenn van a legjobb főzős, független filmek listáján is.

  A jelentkezők ennek a filmnek a szenvedélyes hangulatától vezérelve kalandozhatnak a különleges fűszerek és ízek világában, a film inspirálta ételek, vagy a főzés inspirálta mozik világában.

  A Miele Bemutatótermében tartott körülbelül 3 órás estén, a szabályozások betartása érdekében 8 jelentkező vehet részt, így mindenki kényelmesen elfér a távolságtartás feltételeit követve. A filmes vacsora ára 14 900 forint – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek